Terug naar logistiek & planning

Haccp plan! kant en klare schoonmaak en overige invullijsten

Vergeet niet dat dit een wettelijk verplicht onderdeel betreft in de horeca etc

Pas de lijsten aan op de apparatuur etc. in uw bedrijf en klaar bent U!

U hoeft niets te betalen!  De formulieren blijven op de website staan, dus U heeft géén papierwinkel meer U draait ze gewoon telkens uit via **Horecastart.com/haccp lijsten alle lijsten!** plaats een link op uw {bureaublad} Tevens kan horecastart een opslag/bewaarmap voor U maken maar dat heeft natuurlijk wel een prijskaartje.

Onderop de pagina bevindt zich de uitleg en naslagformulieren ter uwer info bestudeer deze en laat het personeel er ook op studeren. Haccp werkt alleen wanneer je weet wat je doet.

Onderaan op deze pagina vindt u alle controle/invullijsten op volgorde

  1. Standaard inkoopovereenkomst horeca  Laat dit formulier invullen en tekenen door leverancier
  2. Verklaring gezondheidstoestand medewerkers in laten vullen bij in dienstneming
  3. Temperatuurlijsten koelapparatuur & vriezers genummerd Heeft U meerdere koelingen  druk dan meerdere lijsten af
  4. Temperatuurlijst koelingen zelf in te vullen naar eigen behoefte Heeft U meerdere koelingen  druk dan meerdere lijsten af
  5. Temperatuurlijst leveranciers binnenkomende goederen
  6. Dagelijks schoonmaakplan voorbeeld
  7. Dagelijks schoonmaakplan afdruklijst.
  8. Wekelijks schoonmaakplan voorbeeld
  9. Wekelijks schoonmaakplan werkblad.
  10. Periodieke controle formulier algemene hygiëne 1.
  11. Periodieke controle formulier algemene hygiëne 2.
  12. Verhittingsprocessen registratie formulier voorbeeld
  13. Verhittingsprocessen registratie formulier werkblad
  14. Ontvangst goederen leveringen leveranciers voorbeeld
  15. Ontvangst leveringen leveranciers werkblad
  16. Houdbaarheidsregistratie formulier voorbeeld.
  17. Houdbaarheidsregistratie formulier werkblad
  18. Verwijderde producten / Restanten weggegooid werkblad 
  19. Productontwikkeling
  20. Receptscanning op gezondheids risico's
  21. Probleemafhandeling Gasten
  22. HACCP Hazard Analysis & Critical ontstaan van Haccp
  23. Persoonlijke inzet hygiëne.
  24. Garneren & Buffetten temperaturen en werkruimten
  25. Systeemontwikkeling
  26. Productontwikkeling 2
  27. Begrippenlijst en opsomming risico's

 

Alle wekelijkse & maandelijkse werkformulieren bij elkaar

  1. Temperatuurlijst koelingen & vriezers genummerd
  2. Dagelijks schoonmaakplan keuken afdruklijst.
  3. Wekelijks schoonmaakplan keuken werkblad.
  4. registratieformulier_verhittingsprocessen ook doorgifte werkblad
  5. Dagelijks schoonmaakplan Restaurant
  6. Wekelijks schoonmaakplan Restaurant
  7. Ontvangst leveringen leveranciers werkblad
  8. Retourbon
  9. Houdbaarheidsregistratie formulier {THT-Datum} werkblad
  10. Verwijderde producten { Restanten weggegooid}werkblad
  11. Controle formulier 1 Maandelijks.
  12. Controle Formulier 2 Maandelijks algemene hygiëne

Dit zijn de lijsten welk U nodig heeft om te voldoen aan de wettelijke eisen. Maar vergeet niet de overige lijsten bij te houden, zijn net zo belangrijk maar minder vaak nodig.